Model C600 Paper Cup Ngabentuk Mesin

Katerangan pondok:

Ieu mesin ngabentuk cangkir kertas (60-80pcs / mnt) mangrupa parabot idéal pikeun paménta ékonomi on 3-16 ons tiis / produksi cangkir panas, hususna keur paling pamaké anu lumangsung pikeun ngamimitian proyék cangkir kertas.


  • model:C600
  • Spésifikasi Piala Kertas:3-16OZ
  • Spésifikasi Piala Kertas:Kertas PE tunggal/ganda
  • Kapasitas produksi:60-80pcs / mnt
  • Kandel kertas:320g/m²
  • Sumber Udara:0,4 Mpa, 0,6 kubus / mnt
  • Pilihan:Kompresor hawa, mesin bungkusan Piala

Rincian produk

Tag produk

Mesin Piala Kertas ngaropéa

application

-Nyadiakeun Solusi
Numutkeun requests customer & sampel nyadiakeun tipe mesin

-Kamekaran Produk
Spésifikasi bisa dirobah nurutkeun pamundut pamaké

- Konfirmasi Palanggan
Bawa mesin kana produksi formal sakali dikonfirmasi

-Nyadiakeun Solusi
Numutkeun requests customer & sampel nyadiakeun tipe mesin

-Kamekaran Produk
Spésifikasi bisa dirobah nurutkeun pamundut pamaké

- Konfirmasi Palanggan
Bawa mesin kana produksi formal sakali dikonfirmasi

Bengkel

workshop

Sertipikat

certificate

FAQs

Q: Naon MOQ?
A: 1 set

Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun solusi cangkir kertas anu cocog pikeun kami?
A: Mangga nyadiakeun ukuran cangkir kertas husus rék ngahasilkeun

Q: Naha urang tiasa gaduh méja tuang kertas payuneun prosés ngabentuk cangkir?
A: Sumuhun, éta pilihan salaku per pamundut pamaké

Q: Sabaraha mesin ieu bisa kami beban kalawan hiji 40HQ?
A: 4 susunan

Q: Naon waktos kalungguhan?
A: 2 bulan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami