Modél ZX-2000 High Speed ​​Karton Erecting Mesin

Katerangan pondok:

mesin erecting karton speed tinggi Ieu (max 300pcs / mnt) cocog pikeun tungtutan produksi tinggi on buleud tipe stereo, kayaning kotak Hamburger sarta kotak nyokot-jauh, jsb Sakur patarosan, mangga ulah ragu pikeun nginpokeun!


  • model:ZX-2000
  • Laju produksi:100-300pcs / mnt
  • Bahan atah:Kertas corrugating
  • Kandel kertas:200-620 gram/m²
  • Gelar Kotak Kertas:5-45 °
  • Ukuran Kotak Kertas:100-450mm (L), 100-600mm (W), 15-200mm (H)
  • Sumber Udara:0,5 Mpa, 0,4 kubus / mnt
  • Sasayogian tanaga:Tilu fase 380V, 50Hz, 3kw

Rincian produk

Tag produk

gambar jéntré

detail

Ngaropea stéréo-Tipe Box Ngabentuk Mesin

application

-Nyadiakeun Solusi
Sasuai jeung tipe kotak kertas pamaké

-Kamekaran Produk
Konfigurasi dirobah per pamaké perlu

- Konfirmasi Palanggan
Mimitian fabrikasi sakali resi deposit

- Uji Mesin
Uji per beurat kertas anu ditunjuk

-Mesin bungkusan
Bungkusan dampproof

-Metode Pangiriman
Ku sagara atawa karéta

Bengkel

workshop

Sertipikat

certificate

Bungkusan & Pangiriman

Packaging

FAQs

Q: Naon MOQ?
A: 1 set unggal mesin

Q: Dupi anjeun nyadiakeun kotak saluyu ngabentuk solusi pikeun kami?
A: Sumuhun, ngan lamun customer urang ngawartosan kami gambar kotak maranéhanana sarta ukuranana

Q: Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?
A: Sateuacan pangiriman, urang bakal neruskeun karya debugging nurutkeun plat citak ditunjuk customer urang nepi ka lancar ngajalankeun

Q: Naon waktos kalungguhan?
A: 45 poé


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami